söndag 17 februari 2008

Nip/Tuck


Ikväll e det dax för den efterlängtade serien Nip/Tuck.
Följer denna serie oxå som en slav.. Sitter och väntar på den nästan hela dan.
Älskar att titta på allt sjukt som håller på och pågår i deras lilla värd.
Och sen får man ju inte glömma hur stilig och otroligt sexig skådespelaren Julian McMahon som spelar Dr. Christian Troy i serien.. är.
Nip/Tuck går på SVT2 kl.21.20 ikväll.
Dom som inte har tittat förut här kommer lite info..

Sex, förförelse och fettsugning. Äntligen är kirurgerna McNamara och Troy tillbaka med skalpellen i högsta hugg. Den prisbelönta och ibland helt gränslösa serien Nip/Tuck både tjusar, förfärar och belyser vad plastikkirurgi kan och inte kan göra för oss människor.
De två plastikkirurgerna som är bästa kompisar och driver en glamorös South Beach-praktik, med ständigt återkommande fåfänga patienter.

Kvällens avsnitt:
Christian bestämmer sig för att han behöver plastikoperera magen - och kanske rumpan, efter att ha sett sig själv på ett porrklipp på internet. Men Sean klarar inte av att hålla igen missnöjet över att Christian, med sitt perfekta utseende, ber om råd till något så trivialt som en magoperation, med tanke på att Sean och Julia väntar en funktionshindrad son. Förlossningen närmar sig, och paret måste snabbt hitta en lämplig barnvakt. Ett problem som ser ut att vara löst när de träffar den unga och omtänksamma Monica Wilder.

Inga kommentarer: